© 2012 JTP Norder

Holland, week voor vertrek

 

 

 

 

 

Mijn blog is exclusief in het engels te volgen op:  Baltic-review

De fiets heeft een grote  beurt gehad. Zelf heb ik een benzine brander gekocht, en een aantal andere producten om mijn uitrusting te verbeteren. Al met al was deze laatste week behoorlijk stressvol aangezien er zoveel dingen geregeld moesten worden. Het visum waarvoor ik helemaal naar Den Haag moest gaan. Dit kost uiteraard een hoop tijd. Verder heb ik nog even lopen knoeien met de verzekering en met de laatste dingen voor mijn fiets. De fiets moet nog even volledig ingepakt worden, en dan kan ik een stukje gaan proefrijden. Ook heb ik de laatste mensen gedag gezegd en ben ik eigenlijk wel helemaal klaar voor de grote reis. Ik zie het allemaal wel op me af komen! Allereerst was het nog even zoeken naar wat slaapadressen in Scandinavie, maar dit is tot aan vandaag toch nog aardig goed voor elkaar gekomen!

Een aantal weken geleden heb ik een zonnelader gekocht. Maar deze bleek niet het snoertje te hebben wat ik nodig was. Dus toen ben ik naar de  Optie 1 in Assen gegaan. Waar ze me uitstekend geholpen hebben, door zelf een snoer in elkaar te zetten. En na wat passen en meten ik tevreden de deur uit liep. Tot aan één dag voor vertrek mijn zonnelader het begaf… Toevallig zou ik nog even naar de  Optie 1 en kwamen we even aan de praat. Waardoor van het een het andere kwam en ik nu gesponsord ben met een mooie nieuwe Zonnelader!
Om 22:52 is de fiets eindelijk klaar voor vertrek. Morgen middag met de trein het eerste stukje rijden en dan maandag middag echt beginnen!

 

One Comment

  1. Peter Norder
    Posted 21 april 2012 at 09:33 | #

    In gedachten rijden we met je mee. Net Baltic Review gelezen en gehoord. We hebben de smaak te pakken!! Heel veel succes.
    Peter/Lydia

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>