© 2014 JTP Norder

Op fietse in Nieuw Zeeland

Lieve familie en vrienden,

Morgen is het zover en gaat mijn fietsavontuur in Nieuw Zeeland beginnen. Via deze site ga ik jullie op de hoogte houden van mijn belevenissen aldaar. Jalte, een fietsmaat, heeft zijn site ter beschikking gesteld voor het posten van mijn reisverslagen.
Vorig jaar januari is deze fietsheld vanaf Trelleborg (Zweden) naar de Noordkaap gefietst en vanaf daar via Moskou naar eindbestemming Jalta (Oekraïne). Nieuwsgierig naar zijn avonturen? Lees dan vooral ook de reisverslagen van Jalte. Dan snap je gelijk waar ik de inspiratie vandaan heb gehaald om ook een fietsreis te gaan maken;-)

Via de knop RSS in het menu rechtsboven kan je je aanmelden zodat je automatisch op de hoogte wordt gebracht zodra ik een nieuw reisverslag op de site heb geplaatst.

Morgen vertrek ik om 13:30 uur met het vliegtuig vanaf Schiphol en kom ik na 31 uur (24u vliegen en 7u tussenstop in Guangzhou) aan in Auckland.

Tot zover dit korte bericht. Jullie horen van me!

IMG_0497_2

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>